Coronavirus: nieuwe maatregelen: annulatie van alle testen tot en met 3 april

Alle selectietesten (pc-proeven, schriftelijke proeven, interviews) worden geannuleerd en opgeschort en dit tot en met 3 april 2020. De kandidaten die reeds ingeschreven zijn voor een testevent (dat wordt georganiseerd tot en met 3 april in de lokalen van Selor ), worden uitgeschreven en krijgen hiervan een persoonlijk bericht.

Indien je ook wenst dat wij de kandidaten uitschrijven en verwittigen van selecties die in jullie gebouwen worden georganiseerd, laat dit dan zo snel mogelijk weten aan je klantenaccount (Ellen Denaeyer of Pierre Verougstraete).

We vragen jullie ook om geen nieuwe selectieprocedures op te starten en te publiceren op onze site en dit tot verder bericht. De selectieprocedures die momenteel in voorbereiding zijn, dienen dan ook uitgesteld te worden.

We blijven de situatie op de voet opvolgen en houden jullie op de hoogte indien andere maatregelen dienen genomen te worden en van zodra de selecties en testen hernomen kunnen worden.

Bij verdere vragen, kan je steeds contact opnemen met je klantenaccount (Ellen Denaeyer of Pierre Verougstraete).