Instapklare testomgeving

Selor is dé referentie in België voor het afnemen van selectietesten. Jaarlijks leggen duizenden kandidaten testen af, en Selor beschikt hiervoor in Brussel over het grootste pc-park van België. Verder biedt het Selor Business Center alle faciliteiten voor het organiseren van (management)selecties, meetings, infosessies … Selor verhuurt die infrastructuur en heeft letterlijk alles in huis voor organisaties en bedrijven die op zoek zijn naar faciliteiten om testen af te nemen of evenementen te organiseren.

         
     vraagteken      Heb je een ruimte nodig om pc-testen af te nemen?  
         
  vraagteken   Nood aan een aangepaste testruimte voor personen met een handicap?  
         
  vraagteken   Zoek je een locatie voor een bedrijfsevent?
    
         

 

Grootste pc-park van België

In Brussel biedt Selor onderdak aan het grootse pc-park van België voor het afnemen van testen. Verdeeld over 2 modulaire zalen zijn er maar liefst 276 plaatsen beschikbaar. In functie van de specifieke behoeften behoren verschillende opstellingen tot de mogelijkheden. Deze faciliteiten zijn vooral interessant als je binnen een korte termijn een groot volume aan testen wil afnemen maar zelf niet over voldoende testinfrastructuur beschikt.

 

Uniek in België: aangepaste testruimte voor personen met een handicap

Selor heeft verder een aangepaste testruimte met extra voorzieningen, zodat personen met een handicap, stoornis of ziekte de mogelijkheid hebben om testen af te leggen.

Een aantal mogelijkheden:

    

Vinkje

   

Grote schermen

 

 

Vinkje

   

Braille-leesregels

 

Vinkje

   

Spraakondersteuning

 

Vinkje

   

Vergrotingssoftware

 

Vinkje

   

Compenserende software voor mensen met lees- en schrijfproblemen

  Vinkje    

Compenserende software voor mensen met lees- en schrijfproblemen

  Vinkje    

Tests in aangepaste vorm

  Vinkje    

Aangepaste logistiek (tafels, stoelen, rolstoeltoegankelijkheid)

 

Combinatie testplatform en infrastructuur

Je organisatie kan de infrastructuur huren voor de afname van eigen testen, maar er is ook de mogelijkheid om de competentietesten van Selor te gebruiken. Door deze bundeling van infrastructuur en testen kan Selor je een totaaloplossing aanbieden voor het meten van competenties van medewerkers of nieuwe krachten.

 

Professioneel kader

De volledige organisatie van Selor is ook afgestemd op het afnemen van testen. Die professionele omkadering is voelbaar in alle onderdelen, van het onthaal van kandidaten, over het afnemen van de testen via gestandaardiseerde procedures tot de objectieve verwerking van de resultaten.


Business Center

Voor het organiseren van interviews, meetings, infosessies, informele events … beschikt Selor over een Business Center. Dit center biedt alle infrastructuur voor een geslaagd event, zoals een ruime inkomhal met receptie, selectie- of vergaderzalen, een charmante dining room, een informele bar en een keuken. Verder zijn alle voorzieningen voor het gebruik van audiovisuele media en internetaansluiting aanwezig. Extra logistieke mogelijkheden (extra zalen, tafels, stoelen, catering ...) maken het Business center tot een complete oplossing voor het vlot verloop van je evenement.


Ligging en bereikbaarheid

De gebouwen van Selor liggen in hartje Brussel, vlakbij station Brussel-Noord. Selor is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (trein - bus - metro).

Adres: Simon Bolivarlaan 30, 1000 Brussel

 

Vraag nu je voorstel op maat