Inspirational Lunch 30/04: Open Badges

Het concept

Openbadges 600PxSelor organiseert voor de allereerste keer een Inspirational Lunch, en die is helemaal gewijd aan het concept ‘Open Badges’. Deze open-source technologie werd ontwikkeld door softwaregigant Mozilla. Digitale certificaten vervangen in de toekomst alle officiële diploma’s, gevolgde opleidingen, afgelegde selectietesten … Een technologie die het sollicitatieproces voor zowel kandidaten als werkgevers zal versnellen en vergemakkelijken. Een trend die Selor als pleitbezorger van innovatie binnen de HR-wereld op de voet volgt en wil toepassen. Daarom schotelen we je eerst een presentatie voor over Open Badges, en serveren we daarna een informele lunch om kennis te maken en HR-ideeën uit te wisselen.

 

De spreker

VincentSinds juli 2013 is Vincent Van Malderen aan de slag als Product & Innovation Manager van Selor. Daar werkt hij al sinds 2004 in diverse functies, waarbij onderzoek & ontwikkeling, diversiteit en innovatie de rode draad doorheen zijn carrière vormen. Deze klinisch psycholoog van opleiding behaalde ook nog een master culturele studies en spreekt geregeld op seminaries en events. Vandaag is hij bezig met de HR-trends van morgen, en hij gunt je graag een blik in zijn glazen bol. 

 

Het programma

Donderdag 30 april

10u00: ontvangst

10u30-12u00: presentatie Open Badges door Vincent Van Malderen

12u00-14u00: lunch

 

De locatie

Selor is pas verhuisd naar nieuwe kantoren vlakbij het station Brussel Noord.
Ons nieuwe adres: WTC III, Simon Bolivarlaan 30, 1000 Brussel.

Kom je met de wagen? Reserveer dan via het onderstaande inschrijvingsformulier een parkeerplaats in de ondergronds garage van WTC III.

Klik hier voor een routebeschrijving en meer details over het openbaar vervoer.

 

Alle plaatsen zijn bezet! Indien je wenst kan je je op de wachtlijst zetten door onderstaand formulier in te vullen. Indien er een plaats vrijkomt contacteren we jou. 

Schrijf je hier gratis in

 

Opgelet, het aantal plaatsen is beperkt!
Deelname aan deze Inspirational Lunch van Selor is gratis. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.
Wens je meer informatie of wil je Selor contacteren? Dat kan via e-mail: crm@selor.be.