Kandidaten via alle mogelijke kanalen aan een job helpen, dat is de achterliggende gedachte van Selor. Met onze nieuwe website spelen we daarom beter in op de behoeften van mobiele gebruikers, die steeds talrijker worden.

De belangrijkste nieuwigheden voor kandidaten

  • Nieuwe en frissere lay-out, met meer aandacht voor de jobs.
  • De website is nu beter te raadplegen met tablets en smartphones.
  • Minder menu’s, en meer nadruk op de kernactiviteiten van Selor voor kandidaten: vacatures, procedures en testen.

Aparte site voor HR-professionals

Ook deze B2B-site voor de HR-wereld hebben we opgefrist. De informatie hier is nu veel overzichtelijker en speelt beter in op de thema’s die belangrijk zijn in HR-middens: een vacature invullen, Development en HR-consultancy. Daarnaast vind je er meer info over de Selor Academy, waar we klanten, partners en HR-professionals meer autonomie geven door ze te certificeren voor bepaalde procedures.

De pagina’s van Mijn Selor voor professionele gebruikers veranderen nog niet. Bij nieuwe ontwikkelingen nemen we deze pagina’s onder handen. We hopen alvast dat onze nieuwe website gebruiksvriendelijker is en in de smaak valt. Daarom zijn we benieuwd naar jullie reacties.