Om ons team van consultants uit te breiden zoeken we Junior HR-freelancers die op zelfstandige basis kunnen ingeschakeld worden in rekruterings- en screeningsopdrachten.

Heb je een (grote) affiniteit met HR? Ben je pas afgestudeerd, of heb je reeds je eerste ervaringen in HR opgedaan?

Afhankelijk van de opdracht neem je bijvoorbeeld STAR-interviews af, interpreteer je resultaten uit persoonlijkheidstesten, ... Je hebt hiervoor binnen Selor steeds een contactpersoon of coach. Een gepaste verloning naargelang het type opdracht is natuurlijk voorzien. Onze samenwerking wordt het onderwerp van een wederzijdse evaluatie op regelmatige basis.

Klanten doen een beroep op Selor omwille van de methodologie en werkwijze. Je bent dan ook bereid je hierin in te werken zodat wij onze klanten steeds dezelfde kwaliteitsgaranties kunnen bieden. Er zullen dan ook regelmatig opleidings- en coachingssessies zijn zodat je op dezelfde omkadering kan rekenen als onze eigen consultants. Op bepaalde onderdelen van onze methodologie is certificatie een must.

Interesse?

Vul dit cv zorgvuldig in en stuur het naar katleen.vermeire@selor.be. We nemen contact met je op voor het verdere vervolg. Je kan je kandidaat stellen tot en met vrijdag 30 januariĀ 2015.

Wil je ondertussen meer weten over onze methodologie en werkwijze, raadpleeg dan alvast ons recentste boek: de HR-regisseur.