Momenteel huist Selor nog in een gebouw aan de Bischoffsheimlaan, vlakbij het metrostation Madou. Maar begin februari trekken we daar de deur achter ons dicht en verhuizen we naar het WTC III-gebouw, op wandelafstand van het Station Brussel-Noord. In een moderne omgeving komen daar nieuwe testzalen, met betere faciliteiten om kandidaten te ontvangen.

Waar moet een kandidaat een test afleggen?

De verhuis staat gepland voor februari en verloopt in fases. Zo verhuizen we niet alle testlokalen in één keer om de continuïteit te verzekeren. Wie bij Selor een test komt afleggen in februari, moet goed de details van de test en zeker de exacte locatie checken via Mijn Selor.

Waar ligt het nieuwe gebouw precies?

Ons nieuwe adres is:

Selor
WTC III
Simon Bolivarlaan 30
1000 Brussel

Klik op deze link voor een kaart met de ligging van het WTC III-gebouw.

Hoe geraak ik er?

WTC III ligt op wandelafstand van het treinstation Brussel-Noord en de metrostations Rogier en IJzer.
De bushalte ‘WTC’ van de MIVB ligt pal voor de deur. Aan de overkant van de straat kan je betalend parkeren in de ondergrondse garage ‘WTC’.

Verdere info volgt!