Selor bestaat precies vijftien jaar, en heeft een wel heel bijzonder verjaardagscadeau ontvangen: een nieuwe locatie. Omdat de huurovereenkomst van het gebouw aan de Bischoffsheimlaan afliep, moest Selor op zoek naar een nieuwe locatie. Zo kwam Selor in de WTC III-toren terecht, waar moderne faciliteiten nu een aangename omgeving bieden voor zowel kandidaten als eigen medewerkers.

Interessante cijfers:

  • 5.400 m² oppervlakte, verspreid over 5 verdiepingen
  • 1 onthaalbalie voor pc-testen, 1 onthaalbalie voor mondelinge testen en bezoekers
  • 3 moduleerbare pc-zalen
  • 312 pc’s voor testen

Klinken op een mooi begin

MoveeventOm de nieuwe start van Selor met luister bij te zetten, stond er op donderdag 26 februari een groots ‘Move Event’ op het programma. De kans om aan heel wat klanten en relaties het nieuwe gebouw voor te stellen, en hetzelfde gold voor de familieleden van de Selor-medewerkers. Een geslaagde avond, zo te zien aan de vele tevreden gezichten (klik hier voor de foto’s van het Selor Move Event of om even binnen te gluren).

Vijftien jaar in 3 minuten

Eind januari 2015 was het inderdaad 15 jaar geleden dat het Vast Wervingssecretariaat verdween en Selor het licht zag. Speciaal voor het Move Event is een presentatie gemaakt die deze periode samenvat in opmerkelijke beelden. Dit filmpje (her)bekijken kan je hier.

Onze infrastructuur huren?

Klik hier voor meer info.

150212-SELOR_W.T.C.III-001_HR