Meewerken aan de innovatie van de publieke sector: het is vandaag de dag een grote uitdaging voor elke overheidsdienst. Het OFO (Opleidingsinstituut van de Federale Overheid) organiseert voor federale topmanagers en ambtenaren die aan innovatie werken ‘Innovation Day’, de conferentie over innovatie in de publieke sector.

Op deze eerste editie van Innovation Day spreken Thomas Prehn en Michel Venne, twee internationaal gerenommeerde ijveraars voor burgerparticipatie.
Naast de keynote sessions staan er vier workshops op het programma. Experten van Flanders DC, de Vlaamse organisatie voor ondernemingscreativiteit, en advieskantoor Huys Sioen tonen hoe overheden innovatie in hun organisatie kunnen aanwakkeren.

Bekijk het volledige programma.

Het eerste event van het nieuwe Top Management Program

Met Innovation Day lanceert het OFO een volledig nieuw programma speciaal voor topmanagers van federale overheidsdiensten. Het Top Management Program loopt permanent vanaf 8 oktober en biedt topmanagers een waaier aan leerkansen: individuele leeroplossingen, inspirerende events en talrijke kansen om te netwerken.