Nieuwe website: makkelijker info vinden, beter mobiel surfen (1)

We frissen onze website op en daar zijn twee heel goede redenen voor. Een meer eenvoudige en meer visuele structuur maakt de informatie beter vindbaar. Verder is het zo dat bijna 30% van de bezoekers naar onze website surft via een smartphone of tablet. Daarom hebben we inspanningen gedaan om onze vernieuwde website beter weer te geven op alle types en groottes van schermen.

De grootste veranderingen op www.selor.be

  •  “Vacatures”: in één klik krijgen surfers meteen het overzicht van alle jobs. Dankzij een handige filter kunnen jobzoekers snel het aanbod jobs afstemmen op hun voorkeuren.
  • “Wat doen we”: in deze rubriek worden al onze selectieprocedures visueel opgesomd. Per procedure heb je een pagina die opgedeeld is in verschillende blokken die alle informatie stap per stap weergeven.
  • Vooral de teksten over de taaltesten zijn volledig herwerkt. Ook de wizard om uit te maken welke taaltest iemand best aflegt, is opgefrist. Zo is er een nieuwe optie voor mensen die een taaltest moeten afleggen voor niet-professionele doeleinden, bijvoorbeeld in het kader van een naturalisatieproces. Verder is het mogelijk om de taaltesten nu ook te kiezen op basis van hun moeilijkheidsgraad volgens het Europese Referentiekader (ERK).
  • “Testen”: Per test leggen we uit hoe die in zijn werk gaat. We geven ook duidelijker aan wanneer een kandidaat het resultaat ontvangt.
  • “Contact”: De contactpagina kreeg een nieuwe rubriek ‘update’. Op de vaakst voorkomende of meest prangende vragen geven we hier al het antwoord. Voor grote selecties kunnen we bijvoorbeeld timings van de resultaten meegeven, of we kunnen vermelden wanneer kandidaten kunnen inschrijven voor bepaalde selectietesten.

De nieuwe jobpagina’s

  • Voortaan zijn de verschillende onderdelen van de jobomschrijving direct zichtbaar dankzij de navigatiebalk aan de linkerkant van de job.
  • Bij iedere job staat een foto of visual die past bij de jobinhoud. Daarin staat meteen vermeld of de screening via Selor verloopt of niet.
  • De eigenlijke werkgever verschijnt automatisch onderaan op de eerste pagina van de vacature.

Mijn Selor: persoonlijke profielpagina ook in een nieuw jasje

Ook de persoonlijke profielpagina’s van kandidaten kregen dezelfde look & feel als onze nieuwe site en werden vereenvoudigd. Zo is de rubriek Mijn Sollicitaties verdwenen (alleen wie solliciteerde voor de job van cipier, kan die specifieke procedure nog opvolgen via de rubriek ‘Mijn sollicitatie voor cipier’).

Website voor HR-professionals verandert mee

Onze aparte website voor klanten en HR-professionals kreeg dezelfde nieuwe look aangemeten. Ook dit deel van de site heeft nu een mobielvriendelijk ontwerp zodat de pagina’s op elk mogelijk scherm makkelijker leesbaar zijn. Dankzij de hertekening van de producten en diensten van Selor is ook de structuur sterk vereenvoudigd. Op één pagina kan je vanaf nu het volledige aanbod van Selor terugvinden.

Wij hopen alvast dat onze nieuwe website in de smaak valt!