Special federal forces: 25 federale ambtenaren gezocht om PersoPoint te versterken

Het DG Sociaal Secretariaat PersoPoint van de FOD Beleid & Ondersteuning (BOSA) staat sinds januari 2016 in voor de loonadministratie van meer dan 50 federale organisaties. PersoPoint verzekert eveneens de personeelsadministratie van  FOD BOSA, POD MI, FOD Economie en FOD Mobiliteit. Verspreid over de volgende 2,5  jaren zullen ook de andere federale organisaties (FOD’s, POD’s, parastatalen,….) hun personeelsadministratie overdragen aan PersoPoint.  Om dit onboardingstraject en deze groei te realiseren zoekt PersoPoint enthousiaste medewerkers voor verschillende functies.

Deze vacatures worden opengesteld in het kader van de Special federal forces.

De jobs

Deze jobs staan open voor alle federale ambtenaren met de juiste ervaring:

Meer uitleg over de jobinhoud vind je de door de jobs hierboven aan te klikken.

Waar kom je terecht?

Voor deze jobs moet je voltijds of minstens 80% van je tijd inzetbaar zijn. Je werkt bij PersoPoint zolang het onboardingstraject duurt (minimum 2 jaar).  Tijdens deze periode blijf je personeelslid van je FOD, maar wordt er een terbeschikkingstelling afgesproken tussen jouw organisatie en PersoPoint.

Hoe solliciteren?

Stel je dan kandidaat voor de Special Federal Forces. Laat dit weten binnen je eigenorganisatie, en stuur je cv en motivatiebrief met de vermelding van de functie door naar eline.dewitte@persopoint.be.

Solliciteren kan t.e.m. 28 april 2017.

Praktisch

De jury zal een eerste selectie uitvoeren op basis van je cv en motivatiebrief. Toon daarom de competenties en pluspunten aan in je cv, aangezien dit de elementen zullen zijn waarop er gescreend wordt. Na een positieve screening, word je uitgenodigd voor een interview.